ככה אומרים בצבא. (ובישיבות החרדיות). ביום ראשון הביאו לנו קרטוצ’קעס על האש. בשני עשו מהם תפוחי אדמה סמוך לעוף. בשלישי הם התחפשו לצ’יפס. ברביעי גילינו אותם בסלט תפו”א. בחמישי במרק. בשישי בקוגל תפו”א, ובשבת שוב, בטשולנט.
אז מירי זורגר, שפית העל כבר נלעסה ונטחנה שוב ושוב. אבל הפעם זה באמת. לקחו אותה והכניסו אותה לעומק התובנה של עקרת הבית. לא עוד סתם ‘מירי זורגר ממליצה’, אלא היית מאמינה שאומרים עליך שאת מירי זורגר? ללא ספק, תובנה יפה לקהל היעד.
קרדיט’ס. מנהל קריאטיב. עמיחי עשאהל. ארט וקרייאטיב. עידו שוורצמן. קופי. ישראל דצינגר. תקציבאית. תהילה היילבורן. סופרויזר. מיכל בר טל.
3 תגובות
איפה ציבי, שתתבל כאן?
תובנה מעניינת,
אם כי נראה לי שילדים הכי אוהבים את האוכל של אמא……
השפית וכו’ זה יותר עבור השכנות והשמחות הביתיות.
אני לא מצליח להבין איך שפית מצהירה בגלוי שהיא משתמשת באבקות למיניהן, מה שכל השפים נמנעים כמו מאש.
המודעות האלו רק משכנעות אותי שמירי זורגר היא לא שפית הכי מוצלחת…