האם כל מוצר המיועד גם לחרדים מחייב הפקה נפרדת? כמה קטלוגים יש להפיץ בכל בבית כנסת? ב’גיל פרינט’ עשו חושבים ומצאו פתרונות שגרמו ללקוח לחייך בדרך אל הבנק.
הנה דוגמה מעניינת מתחום המדיה והפרינט לתושייה ויצירתיות שחוסכות ללקוח לא מעט עלויות. הדוגמה הנוכחית שייכת לחטיבת ‘גיל פרינט’ בשיתוף חטיבת ‘גיל סטריט’ של קבוצת ‘גיל גרופ’. למי שלא מכיר, חטיבת ‘גיל פרינט’ היא חטיבת הדפוס של גיל, לצד חטיבת ‘גיל סטריט’, המתמקדת בשירות של פרסום רחוב, מודעות רחוב, שילוט חוצות וכדו’. שתי חטיבות אלה קיימות לצד חטיבת הפרסום של המשרד.

בהמשך לכך, מחלקת ההפצה בחטיבת ‘גיל סטריט’ נדרשה לפתרון שיביא לחיסכון ללקוח בעלויות הפצת הקטלוג בבתי כנסת חרדיים. הרעיון שעלה בין אנשי הצוות הוא פשוט להצמיד קטלוג בודד לאחת מפינות ביהכנ”ס באמצעות חוט. זה במקום לפזר בבית הכנסת עוד ועוד יחידות של הקטלוג. בקיצור, קטלוג אחד מספיק לכולם!
האם יצירתיות וחשיבה מחוץ לקופסה הן חלק בלתי נפרד מהשירות שמשרדי פרסום ומדיה אמורים להעניק ללקוחות שלהם? תלוי את מי שואלים.















תגובה אחת
אין על גיל בעולם!!!